×

14. Náradie pre vysoký moment

Výrobcovia:

www.intool.sk/?strona=producent&id=4
www.intool.sk/?strona=producent&id=7
www.intool.sk/?strona=producent&id=36

Rozsah ponuky:

  • elektrické káblové skrutkovače s kontrolou krútiaceho momentu a uhla pre vysoký moment;
  • elektrické akumulátorové skrutkovače s kontrolou krútiaceho momentu a uhla pre vysoký moment;
  • pneumatické a hydraulické náradie pre vysoký krútiaci moment;
  • dynamometrické kľúče pre vysoký krútiaci moment;
  • násobiče krútiaceho momentu (multiplikátory);
  • reakčné systémy pre náradie pre vysoký krútiaci moment.

Doplnkom našej ponuky v oblasti montážnych náradí sú náradia a príslušenstvo určené pre prevádzku s vysokým krútiacim momentom (250 až 17 000 Nm), používané najmä v ťažkom priemysle - elektrické stroje, stavebníctvo, palivo a energia, obrana, chemický, hutnícky a konštrukcia nákladných automobilov, autobusov a všetky druhy veľkých komponentov. Pre presné uťahovacie procesy pomocou ručného náradia nad 250 Nm odporúčame skrutkovače americkej značky AIMCO AcraDyne. Rad náradia HighTorque vybavený snímačom realizáciu spojov v rozsahu 250 Nm - 17 000 Nm pri súčasnom zachovaní ergonomického dizajnu v rôznych formách (pištoľovej, priamej a uhlovej). Skrutkovače série AcraDyne HT sú jedným z mála náradí dostupných na trhu vybavené snímačom, ktoré umož�?ujú realizáciu spojov vysokého krútiaceho momentu pri zachovaní rýchlosti prijateľnej pre zákazníka.

Pre zákazníkov hľadajúcich bezdrôtové riešenia ponúkame akumulátorové náradie CLECO CellCore série HighTorque vybavené zosil�?ovačom krútiaceho momentu a reakčným ramenom. Skrutkovače CellCore majú zabudovaný displej s programovacím rozhraním - vďaka tomu je možné naprogramovať jeden nástroj na utiahnutie niekoľkých skrutiek s rôznymi parametrami. Skrutkovače v pištoľovej verzii dosahujú maximálny rozsah 2000 Nm a prepojením s kontrolerom mPro dostávame možnosť archivovať výsledky. 

V našej ponuke nájdete aj násobiče krútiaceho momentu (multiplikátory) a systémy na prijímanie reakcií z náradia (reakčné ramená). Máme tiež široký výber dynamometrických kľúčov a príslušenstva určených okrem iného na prácu s vysokým krútiacim momentom. Väčšina ponúkaných kľúčov (vrátane kontrolných a meracích) môže byť vybavená multiplikátorom, prispôsobením štandardnej dĺžky náradia tak, aby pracovalo s vysokým krútiacim momentom.

Podrobné informácie o riešeniach ponúkaných v tejto oblasti v priložených materiáloch.

Katalógy:

Letáky:

Prezentácie:

Filmy:

AIMCO - prezentácia ponuky
AIMCO - skrutkovanie pre vysoké momenty
AIMCO AcraDyne 17 000 Nm
AIMCO uťahovací systém
AIMCO Kľúč momentový 120Nm