×

Školenia a technické práce

V našich školiacich a poradenských službách ponúkame odborné znalosti a praktické zručnosti. Školenia a workshopy prispôsobené cieľovým používateľom (napr. operátorom, inžinierom / projektantom, pracovníkom oddelenia kvality alebo údržbárskym službám) vám pomôžu vyhnúť sa dlhým prestojom, prevádzkovým chybám a predĺžiť životnosť daného systému, ako aj zaistiť správnosť procesov. Po každom absolvovanom školení dostanete osvedčenie potvrdzujúce príslušnú kvalifikáciu.

Školenie z obsluhy a opravy náradia Odborné semináre

Školenie z obsluhy a opravy náradia
Pre náradie a zariadenia, ktoré predávame, ponúkame implementáciu a uvedenie do prevádzky, odbornú prípravu v prevádzke, výrobnú pomoc a analýzu správnosti použitia. Vďaka tomu si môže zákazník po zakúpení daného systému byť istý, že plne využíva svoje možnosti a optimalizácia procesov je na vysokej úrovni. Ďalej ponúkame školenia v oblasti prehliadok, údržby a servisu náradia a zariadení značiek, ktoré zastupujeme. Náš kvalifikovaný personál vám ukáže, ako predĺžiť životnosť zakúpených výrobkov pravidelnou údržbou a správnym používaním ako aj účinnými opravami. Školenia realizujeme v sídle našej spoločnosti, v profesionálnych centrách / školiacich strediskách výrobcov náradia alebo priamo u zákazníka. Špecializované vedomosti, ktoré odovzdávame, sú prispôsobené individuálnym potrebám - vďaka tomu tí ľudia, ktorí sa zúčast�?ujú na školeniach, dostávajú presne tie informácie, ktoré potrebujú.

Odborné semináre
Vďaka pokročilej spolupráci s našimi partnermi máme prístup ku komplexnému súboru teoretických vzdelávacích modulov a praktickému školeniu o montážnych procesoch a potrebe zabezpečenia kvality. Naše kvalifikačné kurzy sú vždy prispôsobené cieľovej skupine: od montážnej linky po úrove�? riadenia, od konštrukcie až po zabezpečenie kvality, od plánovania až po laboratórnu techniku ​​- každý nájde ten správny výcvikový kurz prispôsobený ich potrebám. Normy, smernice a nariadenia sú nevyhnutným základom technických činností na celom svete - v oblasti, na ktorú sa špecializujeme, sa oplatí aktualizovať.