×

BEIER

www.toolcable.com/

BEIER je nemecká spoločnosť, ktorá vyrába káble pre elektrické skrutkovače najvyššej kvality so snímačmi(EC) od roku 1994 - originálne (napr. Cleco alebo AMT), ako aj známe a oce?ované svetové náhrady (napr. Atlas Copco, Stanley, Desoutter, Bosch Rexroth. Káble ponúkané spoločnosťou BEIER sa vyznačujú priemernou trojnásobnou životnosťou ako štandardné káble OEM a majú ďalšie inovatívne riešenia, navyše ich cena je často omnoho nižšia ako káble OEM. Okrem navrhovania a výroby nových káblov ponúka spoločnosť BEIER jedinečný servis na komplexnú opravu / regeneráciu poškodených káblov takmer všetkých značiek na trhu.

Viac informácií nájdete v priložených materiáloch a na stránke výrobcu. >> BEIER. Firma INTOOL je výhradným zástupcom BEIER na Slovensku >> autorizácia.

Ponuka BEIER:

  • Originálne káble a ich náhrady pre náradie EC ako sú Aimco, AMT, Atlas Copco, Bosch Rexroth, Cleco, CP, Desoutter, DGD, Georges Renault, GSE Techmotive, Ingersoll Rand, Stanley;
  • Inovatívna oprava/regenerácia a vylepšenie káblov pre sktrutkovače a vretená EC všetkých značiek (z testom vysokého napätia potvrdeného certifikátom).
    Podrobnosti ponuky v záložke >> Káble a opravy káblov pre EC skrutkovače

Podrobnosti ponuky v záložke >> Káble a opravy káblov pre EC skrutkovače

Katalógy:

Pobierz katalog w formacie PDF
BEIER katalóg
24/11/2020

Letáky:

Prezentácie:

Filmy: