×

10. Nitovačky a nitovačky na maticové nity

Výrobcovia:

www.intool.sk/?strona=producent&id=20
www.intool.sk/?strona=producent&id=24

Rozsah ponuky: 

  • pneumatické, akumulátorové a ručné nitovačky;
  • pneumatické, akumulátorové a ručné nitovačky na maticové nity;
  • špeciálne nástroje pre upevnenie nitov a nitovacích matíc, systém "speed fastening";
  • automatické podávače nitov a nitovacie stanice;
  • nity a nitovacie matice.

Pneumatické nitovačky série ProSet (XT1, XT2, XT3, XT4) od POP/AVDEL (Stanley Engineered Fastening), ako aj R1A1 a R1A2  od LOBSTER sú priemyselné náradia určené na nepretržitú výrobu. Nami ponúkané nitovačky sa vyznačujú vysokým pomerom výkonu a hmotnosti, ľahkou konštrukciou, ľahkou manipuláciou a servisom, ako aj spoľahlivým a rýchlym pracovným cyklom.

Akumulátorové nitovačky pre montáž trhacích nitov (rozsah od 2,4 - 6,4 mm), ktoré máme v našej ponuke (PB2500, PB3400R1B1, R1B2 a R2B1), sú efektívne, ľahké, vybavené lítium-iónovou batériou a bezkomutátorovým motorom. Sú ideálne pre aplikácie, kde je potrebná mobilita a ergonómia. Ďalšou výhodou tohto riešenia je eliminácia pneumatického napájania, ktoré prispieva k znižovaniu nákladov a hluku, ako aj k zvyšovaniu bezpečnosti, ergonómie a zvyšovaniu mobility pri používaní.

Nitovačky na nitovacie matice sa používajú na montáž nitovacích matíc, ponúkame jeden z najlepších strojov na trhu - ProSert XTN20, pneumaticko-hydraulické náradie s flexibilným nastavením odskoku a ťažnej sily (od M3 do M10). Kombinácia svetových inovácií značiek POP a AVDEL umožnila získať rýchle a ľahké náradie s vysokou pevnosťou, odolnosťou, vynikajúcou ergonómiou a optimálnou flexibilitou - v reakcii na najnovšie a najvyššie štandardy výroby náradia. Patentovaná technológia dvoch režimov prevádzky poskytuje zvýšenú účinnosť a zlepšuje návratnosť investícií vďaka najnižším inštalačným nákladom na montážny cyklus. Pre väčšie nitovacie matice (M12) ponúkame veľmi silné a pevné náradie LOBSTER N1A2.

Táto časť ponuky je doplnená o špeciálne náradie na upevnenie nitov a nitovacích matíc ako je uznávaný systém AVDEL „speed fastening“ (modely zo série 753), automatické nitovacie stanice, či náradie so špeciálnymi hlavicami. Ponúkame tiež najlepšie nity a nitovacie matice vo svojej triede, štandardné a špeciálne, v maloobchodnom a veľkoobchodnom množstve (vrátane schopnosti udržiavať zásoby). Pre zákazníkov zaujímajúcich sa o presnú kontrolu procesu montáže nitov alebo matíc, ponúkame náradie s možnosťou programovania a bezdrôtového prijímania a prenosu dát (napr. počet spojení, upínacia sila, kontrola vykonávania cyklu), ktoré spolupracujú okrem iného s kontrolermi AMT.

Podrobné informácie o riešeniach ponúkaných v tejto oblasti v priložených materiáloch.

Katalógy:

Letáky:

Prezentácie:

Filmy:

POP AVDEL ProSet XTN20
LOBSTER Nitovačky R2B1
POP PB2500 Smart
HS-TECHNIK film nitovačky RivBee
HS-TECHNIK film nitovačky NutBee
LOBSTER Prezentácia firmy
LOBSTER Nitovačky R1B1, R1B2
LOBSTER Nitovačky pneumatické R1A1, R1A2
LOBSTER Nitovačky pneumatické N1A2