×

2. Káble pre EC skrutkovače a opravy káblov

Výrobcovia:

www.intool.sk/?strona=producent&id=28

Rozsah ponuky:

  • regenerácia a oprava káblov pre elektrické skrutkovače so snímačmi (EC) a uťahovacie vretená;
  • vysokokvalitné náhrady káblov pre elektrické skrutkovače so snímačmi (EC) a uťahovacie vretená.

Na základe viac ako 20 rokov skúseností spoločnosti BEIER vám ponúkame službu opráv káblov pre skrutkovače EC pomocou inovatívnych riešení a vysoko kvalitné náhrady káblov. Opravujeme a ponúkame káble pre náradie všetkých popredných výrobcov, vrátane: Aimco, AMT, Atlas Copco, Bosch Rexroth, Cleco, CP, Desoutter, DGD, Georges Renault, GSE Techmotive, Ingersoll Rand, Stanley.

Regenerácia/oprava kábla obsahuje okrem iného úplné odstránenie poškodenej časti kábla a použitie nových vylepšených modulov (konektor, kryt, zástrčky). Použitie inovatívneho ochranného nákružku umož�?uje použitie kábla bez rizika poškodenia v ohybe a chráni zástrčku kábla. Po každej oprave sa vykoná test vysokým napätím s hodnotami odporu zaznamenanými v m Ω. V rámci ponuky je možné použiť funkčný otočný konektor, ktorý umož�?uje káblu voľne sa otáčať bez krútenia. Na všetky uvedené moduly poskytujeme 6-mesačnú záruku.

Náhradné káble BEIER sa vyznačujú konkurenčnou cenou, perfektným nasadením, akoukoľvek dĺžkou a vyššou kvalitou v porovnaní s originálnymi výrobkami (zvýšená flexibilita a trvanlivosť, znížený tlak na náradie). Inovatívna ochrana proti poškodeniu minimalizuje možnosť poškodenia zástrčky, zabezpečuje väčšiu odolnosti proti namáhaniu a voliteľný otočný konektor zvyšuje ergonómiu, odolnosť a uľahčuje použitie. Voliteľne je tiež možné vyrobiť ľahký kábel so zvýšenou flexibilitou a zmenšeným priemerom. Na všetky nové káble poskytujeme 12 mesačnú záruku.

Podrobné informácie o riešeniach ponúkaných v tejto oblasti v priložených materiáloch.

Katalógy:

Pobierz katalog w formacie PDF
BEIER katalóg
24/11/2020

Letáky:

Prezentácie:

Filmy: